Project Detail

Goricu karakteriše veliki entuzijazam i pozitivna energija. Iako smatra da su uslovi za razvoj biznisa danas nepovoljni, ne odustaje i stalno ide naprijed.

Biznis ideja – Proizvodnja torti i kolača

Goricina biznis ideja zasniva se na unapređenju postojećeg biznisa.

Karakteristike proizvoda

Torte i kolači koje preduzetnica pravi su kvalitetni, ukusni i pakovani u posebnu ambalažu. U ponudi ima domaće, mrsne i posne torte, koje proizvodi po želji i ukusu potrošača. Proizvodni asortiman čine čokoladna torta, torta od šumskog voća, žito torta, Švarcvald i ostale. Po narudžbini najviše pravi sljedeće torte: vasinu, kinder, krem bananu, šeri, višnju, jagodu, margaretu i mnoge druge. Planira da uvede i slani program.

Obim proizvodnje

Sadašnji obim proizvodnje ne može da zadovolji tražnju, uslijed nedostatka profesionalne opreme. U bliskoj budućnosti planira da značajno poveća obim proizvodnje na 2.000 kg proizvoda godišnje.

Vrijednost investicije

Ukupna vrijednost investicije je 5.000,00€. Navedeni iznos preduzetnica planira da uloži u profesionalnu opremu za torte i kolače: peć, rashladne vitrine, miksere, gitaru za sečenje kolača i materijal. Iz sopstevnih sredstava preduzetnica može da obezbijedi 50%.

Kontakt

Adresa: Ul. Baja Mirkovića GM/7, Pljevlja
Mob: +382 68/681-040