Project Detail

Nađa zrači nevjerovatim entuzijazmom i pozitivnom energijom. Posjeduje veliku ljubav prema umjetničkom stvaralaštvu. Majka joj je slikarka, od koje je i naslijedila talenat. Bavi se pisanjem poezije i govori ruski jezik. Članica je Udruženja hendikepiranih osoba Srce Mojkovac. Interesuje je fotografija i obuke za rad sa glinom i grnčarijom.

Biznis ideja – Slikanje, izrada suvenira i umjetničkih predmeta

Svoje umjetničko stvaralaštvo Nađa želi da pretvori u biznis kako bi ga predstavila i podijelila sa drugima. Biznis ideja je vezana za slikanje, oslikavanje, ukrašavanje i izradu ukrasnih predmeta od prirodnih materijala (glina, drvo i sl.).

Karakteristike proizvoda

Nađina djela su unikatna, odišu ljubavlju i pozitivnom energijom. Slika na ulju, platnu, dasci, staklu i flašama. Radi rezbarenje na drvetu i staklu. U prirodi sakuplja drvo u različitim oblicima i pretvara ga u umjetničke predmete u kojima se odražava tradicija.

Obim proizvodnje

Nađa mjesečno napravi izmedju 30 i 50 komada različitih ukrasnih predmeta od drveta i stakla.

Vrijednost investicije

Ukupna vrijednost investicije je 500.00€. Navedena sredstva planira da uloži u stolarski radni sto sa stegom, mašinu za obradu drveta oberfrezer i blanju.

Kontakt

Adresa: selo Stanojevići Gornja Polja, Mojkovac
Mob: +382 69/516-387
E-mail: nadja3678@gmail.com