Project Detail

Snežana preduzetnički razmišlja i pronalazi ideje za nove biznise. Sadašnji biznis vođenja butika u centru grada ne ide kako treba, što ju je navelo da razmišlja u pravcu pokretanja novog biznisa. U svemu joj je podrška suprug.

Biznis ideja – Informacione tehnologije

Preduzetnica planira da pruža besplatne informacije građanima Pljevalja i Crne Gore o Pljevljima, kao i novinskim agencijama iz Crne Gore i svijeta. Namjera joj je i da informiše Pljevljake u dijaspori o dešavanjima u zavičaju. Procjenjuje se da oko 80.000 Pljevljaka živi u dijaspori. Informacije se nalaze na portalu www.pvportal.me. Cilj joj je da priključi svoj servis na kablovsku televiziju.

Karakteristike proizvoda

Preduzetnica planira da portal služi za pružanje informacija i oglašavanje.

Obim proizvodnje

Trenutno portal ima oko 60.000 jedinstvenih posjeta mjesečno i oko 210.000 pregleda tekstova na mjesečnom nivou iz svih djelova svijeta. Preduzetnica planira da plasira od 15 do 30 vijesti dnevno.

Vrijednost investicije

Vrijednost planirane investicije je 3.000,00€ i odnosi se na nabavku opreme, kamere i dva foto aparata. Preduzetnica je u mogućnosti da 50% iznosa obezbijedi iz sopstvenih sredstava.

Kontakt

Adresa: Vuka Karadžića br. 10, Pljevlja
Mob: +382 68/467-928
E-mail: saranci@t-com.me