Project Detail

Brogden Language Solutions, prevodilačko edukativni studio, započeo je sa radom u septembru 2017 godine u Baru, u okviru kompanije O.P.Timum Biro DOO, kao mala ali ambiciozna porodična firma koju činimo ja i suprug Charles Brogden. Firma je plod ideje koja je sazrijevala duži niz godina i volje za samostalnim radom a motiv za sve nam je uspjeh koji smo postizali kroz svoj individualni edukativni rad I činjenica da u njemu uživamo te ga ne doživljavamo kao rad.
Firma se pružanjem usluga prevođenja, transkripcije, lektorisanja i voice overa, a u domenu edukacije organizujemo obuke iz poslovnih vještina na engleskom jeziku, kao i kurseve engleskog za sve uzraste i nivoe.
Specijalizovani smo za konverzacijske i `tailor made` obuke izrađene po mjeri za biznise i pojedince. One se zasnivaju na procijeni potreba, obradi živog materijala (kojeg polaznici svakodnevno koriste tokom rada) u svrhu usvajanja znanja, i radu kroz simulaciju svakodnevnih situacija kroz koje polaznik/ci redovno prolaze. Osim ovoga od septembra u Baru u našem Brittanica studiju organizujemo obuke za osnovce i srednjoškolce koje prate školski program na jedan drugačiji i intezivniji način. Školsko gradivo se obrađuje kroz razne aktivnosti i igrice, kako u okviru tako i van studija, i upotpunjeno je časovima konverzacije sa izvornim govornikom.
U planu nam je da od nove 2018. godine krenemo sa konverzacijskim klubom koji bi bio otvoren za sve koji su zainteresovani za vježbanje i usavršavanje svojih govornih sposobnosti na engleskom, a za ljeto već uveliko radimo na organizaciji prvog engleskog ljetnjeg kampa, za osnovce, kojeg će voditi isključivo izvorni govornici.
Uz neophodno povećanje tima od sljedeće školske godine takođe nudimo pripremu za polaganje Cambridge ispita za sve nivoe, kao za polaganje BEC (Business English Certificate) ispita.

Ukoliko ste zainteresovani da pratite naš dalji razvoj i rad, to možete učiniti putem:
FB stranice Brogden Language Solutions
Instagram profila
i web site-a koji će uskoro biti aktivan