Project Detail

Svi znamo da je namještaj danas, lošeg kvaliteta , pravi se od recikliranih elemenata i loših materijala. Sve ono što kupujemo u modernim salonima i galerijama u velikom broju slučajeva ni vizuelno ni praktično ne zadovoljava potrebu za udobnim , kvalitetnim i lijepo dizajniranim namjestajem. Kuce i stanovi u kojima sada zivimo su hladni i bezlicni prostori , kojima nedostaje dusa.

Restauracija starog namještaja nije uvjek jeftin način da dodjemo do novog detalja u našem prostoru. Ponekad je i skuplja varijanta, ali dobijemo originalan, autentičan, moderan i neobičan komad namještaja i jos jednu spasenu “uspomenu” iz ralja vremena. Ručna i umjetničkaa izrada namjestaja je odavno izumrla, a nas ponovo inspiriše kad takav jedan primjerak nadjemo na nekom tavanu, ostavi ili staroj kući I uklopimo ga u sadašnjos. Ovajki primjerci namještaja uvijek spremni “za novi život”….

Ne bacajmo stari namjestaj, popravmo ga, poklonimo mu novi život, na taj način čuvamo šume, uspomene i pravimo tople domove za našu djecu i nas Radionica za restauraciju I popravku namjestajab,,EWA ART,, se bavi poslovima: restauracija modernog i starinskog-stilskog nameštaja ; restauracija drvenih površina; restauracija drvenih konstrukcija, restauracija stolarije i raznih drugih predmeta od drveta. Radimo kompletnu restauraciju koja uključuje stolarske, farbarske, slikarske I dekupaž, tapetarske, radove. Kvalitet usluga garantuje dugogodišnje iskustvo i upotreba najkvalitetnijih materjala I modernog alata. Restauracija podrazumijeva kompletno tretiranje predmeta ili komada nameštaja uz primjenu potrebnih originalnih tehnika i materijala .Radimo restauraciju svih stilova i vrsta nameštaja . Podrazumijevano i, potrebne, kvalitetne stolarske intervencije. Restauracijom, nameštaju vraćamo prvobitni izgled i sjaj. Da bi to postigli, primenjujemo prvoklasne materijale, kombinaciju stare I moderne recepture i detalje klasičnih tehnika restauracije.

Kontakt: vanja.vlahovic@t-com.me
ewa.montenegro@gmail.com
+382 67 438 837
Fb stranica: EWA ART